Merhaba,
Ben de sizin gibi düşünüyordum bu ekranı gördüğümde ilk başta, ama sonra NameCheap destek departmanı ile iletişime geçtim ve istenilen alan adında ilgili sertifikanın kullanılabileceğine dair bilgi aldım.
Örnek olarak şu şekilde bir ekran görüntüsü iletebilirim size;
Görselde fark edilebildiği gibi, SSL sertifikası "Promo" şeklinde vurgulanmıştır.
Teşekkürler.
Merhaba ;
Şimdi zamanında aldığım bir domain de deniyorum hata veriyor.
sizin yukarıda verdiğiniz resim ile aynı promo yazıyor ssl menager bölümüne girdiğimde csr kodu istiyor sıfırdan ssl oluşturacağım şimdi burdaki domaine macizle.club yerine başka sitemin csr kodunu ekliyorum
gördüğünüz gibi macizle.club ile ilişkili olan ssl sertifikasına diğer sitemin csr kodunu ekledim tanıdı vs herşey güzel ama submit dediğimde
bu şekilde hata alıyorum ve aşşağıda hatanın detayı yazıyor diyorki bu domaine ait csr kodunu giremezsin diğer domaine ilişkili diyor bu domain şimdi dersen o domaine ssl kurulu hayır kurulu değil öle almıştım duruyordu zamanında aynı bu xyz mantığı ile ucuz diye
ondan sordum ilişkilendikten sonra başka domaine kurabiliyormuyuz diye ama denemelerime göre hangi domainle alırsan ssl o domaine kuruyorsun sadece tek ssl alırsaan o zaman ıstedıgın domaıne kuruyorsun
ve şimdi destek hattına bağlandım aldığım cevap şu
" Unfortunately it is not possible to change the common name of an Active certificate. "
türkçesi
" Ne yazık ki bir Active sertifikanın ortak adını değiştirmek mümkün değildir . "
şeklinde oldu