theolric adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla adsense üyeliği için tavsiye edeceğim sistem şudur. Önce bir google hesabınız olacak, o hesapla bir blogger hesabı açacaksınız. Sonra bloggerda bir blog oluşturup bir süre içerik gireceksiniz -tabi adsense kurallarını ihlal etmeyecek içeriğiniz-. Bir süre sonra adsense başvurusunu yapacaksınız. Benim bildiğim kadarıyla blogger blogunuza özgün içerik girerseniz düzenli olarak adsense hesabınız açılır. Onay için adresinize pin kodu gönderiyorlar, pin kodu bana ulaşmamıştı, üç defa pin talep edebiliyorsunuz, benim üç hakkım da dolduktan sonra kimlik fotokopisi ve adıma düzenlemiş bir faturayı tarayıp e-posta ile gönderdim manuel olarak onayladılar. Onaylanmadan reklam yayınlayıp para kazanabiliyorsunuz ama ödeme alamıyorsunuz. Hesabınız onaylanmaz ise eğer, kazandığınız para yanıyor ve hesabınız bloke oluyor diye biliyorum. Belki sistemde değişiklik olmuştur, eskiden böyleydi bildiğim kadarıyla.
Adsense onayı alamadığım için resmen bu işten soğudum. Sitemi temizledim. Birçok arkadaşın tavsiyesine uydum ama yok yok. Şimdi baktım olmuyor yine bildiğim şekilde sitemi yönlendirmeye devam ediyorum. Artık başka bir kaynak üzerinden adsense almayı deneyeceğim