Youtube'da yeni misiniz?

Öğreteceğim yöntemlerle kısa zamanda hem kazanacaksınız hem de kendinizi geliştirip farklı yöntemler öğreneceksiniz. Bu sayede çok zaman kaybetmeden hemen kazanmaya başlayacaksınız.

Yaptığımız şey nedir?

Size yeni bir kanalla birlikte adsense vereceğim ve sizinle beraber sıfırdan başlayıp en kısa sürede nasıl kazanacağınızı öğreteceğim. Yaptığınız her adımda benden destek alabilecek ve yardım istediğiniz yerlerde Skype veya Mail adresimden bana ulaşarak sorunuzun cevabını alabileceksiniz.

Kanalda yaptığınız işlemler nelerdir?

Kanallar ABD üzerinden açılıp ABD numaralarıyla onaylanmıştır. Kanalda yapacağınız tek işlem video yükleyip kazancınızı izlemektir. Onun dışında yapacağınız herhangi bir şey yoktur.

Adsense Nedir?

Adsense, Google'ın website ve youtube kanallarından elde ettikleri gelirleri banka hesabınıza yatıracağınız platformdur. Aynı zamanda gelen parayı takip edeceğiniz bir websitedir ve Google'a aittir.

Adsense'de Yapacağım İşlemler Nedir?

Adsense'de yapacağınız tek işlem banka hesabınızı tanımlamaktır. O ayki kazandığınız parayı almak için bir defalığa mahsus banka tanımlamanız gerekecektir.

Satışını gerçekleştirdiğim başka bir konum var fakat Youtube işine yeni girecek arkadaşlara da sıfırdan bir başlangıç yapmalarını sağlamak için bu konuyu açtım.

Fiyat:60

Ödeme Yöntemleri: Finansbank, Garanti, Ziraat, İş bankası