Eyv. sessiz sağol php candır tavsiye ederim merakın var mutlaka öğren. Tam yapmak istediğini anlamadım ama izinli siteler ve izinsiz siteler diye bir değişken oluşturdum. Birde bu eşleşmeye uymayan siteler olursa onlarıda dışlıyoruz siteden haberin olsun. Buda olmazsa yapmak istediğini tam olarak pm at boş vaktimde halledelim. Şimdi dışarı çıkıyorum anca akşam gelirim.
<?php $veri = $_SERVER['HTTP_REFERER']; $izinlidesen = "#r10\.net|hepsiburada\.com|sessiz\.com#i"; $retdesen = "#gittigidiyor\.com|nerede\.com#"; if(preg_match($retdesen, $veri)) { die('Hata!!-Bilgisayarınızın ip adresi kontrol için kaydedildi!'); //yada geldigi yere gönder header("location: ".$veri); }elseif(preg_match($izinlidesen,$veri)){ //site kaynak kodları ?> <html> <head> v.s. kaynak kodlar buraya gelicek <?php // uyuşmuyan yani senin belirlemediğin site refererlerinden gelenleride yönlendirebilirsin }else{ header("location: ".$veri); } ?>
Bazı şeyleri gıdım gıdım söyleyen arkadaşlar varya bakın bu iyi bi kapak oldu

size erinmemiş yazmış ha sizlerde yazmak zorunda değilsiniz ama örnek alacağınız bir kişidir alkadraz her konuda tşk ederim usta pm attım.