Semihs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mantıklı düşünmek lazım sonuçta bu araçlar şehir içi kullanılabilecek pratik araçlar. Bende ilk düşüncem sizin gibiydi fakat aracı kullandıkça fikrim değişti. Bu fiyatlara alman araçlarıda alabilirsiniz model yılı düşük olur sanayiden çıkamaz masraflarınız çok olur. Araç alırken kaza olasılığını düşünüceksiniz ama kaza yapmak içinde araç almiyosunuz sonuçta

Kullanımı kolay, parçası ucuz, bakım masrafı ucuz, ailecek heryere rahat rahat gidilebilecek, yolda bırakmayacak, gaza bastın mı gidicek çekmeme durumu olmayacak, motoru saat gibi çalışacak bence bu fiyat gamında başka araç yok Mekanik açıdan söylediğinize kesinlikle katılmiyorum. Getz'lerin motorları hem sağlam, sorunsuz bi kronik sorunu yok. Bakımını yaptirip, araca gaz'ını koyup geziceksin
evet ilk yazınızda aklısınız vergileri, bakımları, parçaları, kasko fiyatları cok düşük oluyor misal ben benim araçin vergine yillik 1.100 tl para ödüyorum 2 taksit seçenegi sunuyorlar, kaskosuna 2.000 küsür para ödedim, bakımları hiç saymiyayim 30 bin bakımında 2.500 küsür para ödedim ama toyota abi sonuçta kalite harbiden

ben hyundai getz'i bir kere kullandim hiç memnun kalmadım samsuna gitmiştim daha yeni hatta 1 ay olmadi askerlik tecil işlemleri için gitmiştim kuzenim rent a car işini yapiyor rica ettim bana hyundai getz verdi bi tur attim geri getirdim al bu arabayi diye sonrasında polo verdi 2015 model auto dizel yemin ederim 80 bin lira vermiş araça sıfır almiş araba benim diyor dediginizde haklısınız aslında görsellik berki okadar önemli değil ama golfler cok fena kaçiyor ben 3 gün o arabayi kullandim istanbula geldigimde arabama binmek istemedim resmen