aLKaDraZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sessiz zaten eşleşme sağlanmazsa o kod çalışmayacaktır. Yani sadece yasaklı siteleri diziye atamak daha mantıklı bence

Ayrıca kodda eksik bir nokta var. $site değişkenin içeriği $_SERVER['HTTP_REFERER']; olması gerek. Bilmeyenler bu eksikliği gideremeyeceklerdir. Yada alternatif olarak aşağıdaki kodu kullanın.

<?php 

$veri = $_SERVER['HTTP_REFERER'];
//site aralarındaki | işareti veya anlamına gelir yani. r10.net veya hepsiburada.com eşleşmesi sağlanırsa die ile sayfayı çalışmayı durduruyoruz.
if(preg_match( "#r10\.net|hepsiburada\.com|sessiz\.com#si", $veri))
{
die('Hata!!-Bilgisayarınızın ip adresi kontrol için kaydedildi!');
//yada geldigi yere gönder
header("location: ".$veri);
}

?>
Olmaz olamaz hem seo hem php hem regex alkadraz noluyor yaw maş valla nediyim işte kod bilsem zaten sormucamda birisi demiş eksik olmasın gene if yapısının içine koy bir arkadaş öylece vermiş gitmiş arkadaşlar burda herkes 10 numara coder değil ona göre yazsanıza madem bi iyilik yapıyonuz konuyu açan arkadaş tebrik ediyorum becerebildiği kadar yazmış bizim bu Türk coderlerimiz hepsi olmasada coğu hiç yardım etmiyorlar şöyle yap böyle yap adam zaten yapacaksa yapar php bilgisini geliştirmek istemiyorki? öğrensin istiyosunuz sanırım herkesin harcı değil programlama örneğin benim değil yetişemem vede cabuk sinirlenen yapım var napıcaz şimdi yazdıklarınızdan yararlanamıcakmıyım içimi dökmüş gibi oluyo birazsa.

Alkadraz yapmak istediğim başka bişey bu kodun tam tersi lazım işte nasıl yapabilirzki ben istediğim siteyi kabul edicem istediğimi etmicem anladınmı olayı usta