benimde merak ettiğim konu bu yazıyorlar kendimize özel teknikler vs.. vs.. neymiş o anlamadım bir seocunun farklı olabilmesi için bence google'da üst düzey yöneticinin yakını olması gerek belki o bile işe yaramaz
linkresearchtools.com a git aylık 300 euroluk giriş paketine üye ol. backlink ve detox analiz araçlarını kullanmayı öğren ondan sonra özel teknikleri anlarsın. seo tanıtım yazısı almak falan değildir. sitesine siyo yapanlar ve siyoculardan ağzı yananlar seo konusunda atıp tutuyorlar yine. matermatik istatistik bilmeyen adamdan seo uzmanı değil siyo uzmanı olur. seo, bir sitenin sektöründeki y da belirli bir arama terimindeki rakiplerini analiz edip, standart sapmayı bozmayacak bir çalışma ile sitenin istatistiksel değerlerini rakiplerinin üzerine çıkarmaktır. tanıtım yazısı ve imleme yapınca seo yaptım zannedenler bir yere gelseler de geldikleri noktada kalıcı olmayacaklardır. gerçekten seo uzmanı olan adamlar forumdan kopup ajanslarını kurdular zaten. bu forumdaki yeni yetme siyoculara bakıp seo hakkında atıp tutanlara şaşırıyorum. bir backlinkin gücüne etki edecek 10 larca faktör varken yazdır tanıtım yazısını ver parayı yayınla tanıtım yazısımı mantığıyla seo olmaz siyo olur. bu çıkıkçıya gidip doktorlara küfretmek gibi bir durum. piyasada az sayıda profesyonel ajans var. onlar da artık bu forumda takılmıyorlar bir tarihte burada aktif olmuş olsalar da...
Sent from my iPhone using Tapatalk