Seoliz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tüm satışların öğrencilere göre odaklanmış bu durumda yaz tatillerinde ve uzun soluklu bayram dönemlerinde kepenkleri kapatma durumunda olacak bunları da değerlendir. Ayrıca insan acıkınca çiğköfte yemiyor yani bunu öğrencilerin yemeklerini karşılarım tarzında düşünme bence. Birçok kişi yemekten sonra atıştırmalık vs olarak bakıyor çiğköfteye yada akşam maç vs izlerken garnitür niyetine götürüyor. Bence çiğköfte yerine paşa döner vs gibi bir yer açsan ve güzel geniş bir mekan oluştursan uygun fiyata da menüler hazırlasan öğrencileri çekmen daha kolay olur
Evet, üniversite döneminde tüm satışlarım öğrenci odaklı durumda. Tatil vb. günlerde ise bölge halkı ve yapılan yeni konutlardan müşteri bekliyorum.

Düşündüğüm bölgede bir tane dönerci var. Bayilik usulü çalışmıyor; bir firmadan döneri alıyor, kesiyor ve satıyor. Bu yüzden döner bayiliği alırsam ucuzu varken pahalıya gelen olmaz. Şöyle de bir durum söz konusu; yaklaşık 800 öğrenci devlet yurdunda kalıyor, ortalamanın üstünde fiyatlı mekânlara fazla talep göstermezler.

Komagene bayiliğini de sadece çiğ köfte konseptinde; çiğ köfteni al/ye/git tarzı düşünmüyorum. Müşterilerin mekânda vakit geçirmelerini sağlayacak farklılıklar sunacağım.

beraterylmz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çiğ köfte dükkanını artık nereye açsanız tutacağı için orada 2x fazla tutacaktır bence. Çok kazanıyorlar bu çiğ köfteden. Yani zaten bayiliğini aldığın yer masa sandalye tuzluğuna kadar her şeyi veriyorlar diye biliyorum. Dükkanın içini dolduruyorlar. Bir kezde bedava çiğ köfte veriyorlar. Tanıtım amaçlı dağıtırsın onu da. Tamam işte çok güzel.
Hizmet etmeyi amaçladığım bölgede alternatif yok, öğrencinin vakit geçirebileceği yer yok, öğrencilerde ise farklı mekân arayışı mevcut. Kafe konsepti ile yeterli müşteri potansiyeline ulaşabileceğimi zannetmiyorum. Bu yüzden ara öğün/aperitif olan çiğ köfteye yönelmek durumunda kaldım