Merhaba arkadaşlar,
WHMCS sistemine uzun süredir geçmek istiyorduk kısmet bugüneymiş. Başarılı bir şekilde WHMCS sistemini kurduk hiçbir sorun olmadan sistem çalıştı ve halen çalışıyor. Ancak dakika bir gol bir oldu gibi
Hosting sistemini entegre edebilmek için önce sunucu eklememiz gerekiyor. Ancak admin panelde menüler kısmından
Kurulum / Ürün-Hizmetler / Sunucular adımlarını izleyerek ilgili sayfaya geliyoruz. Buraya kadar herhangi bir sorun yok, ancak
Yeni Server Ekle butonuna bastıktan sonra
admin/configservers.php?action=manage yönleniyor ve beyaz sayfa çıkıyor. Bundan sonra hiçbir şey yapamıyoruz. Ne hatası verdiğinide göremiyoruz. Sunucu ekleyemediğimiz için müşterilerin hostinglerini de entegre edemiyoruz. Açıkçası çok kötü bir noktada 2 gündür araştırıyorum. En sonunda buraya yazmaya karar verdim.
Yaptığım denemeler ;
- configserver.php dosyasına normalden farklı farklı izin vererek test ettim
- Son güncel WHMCS dosyasını tekrar indirip serversconfig dosyasını tekrar attım
- Yeni Grup Ekle butonunu test ettiğimde ekleme çıkarma işlemlerini başarıyla yapıyor
- action=manage fonksiyonu kullanan başka menülere girdiğimde herhangi bir sorun yaşamadım.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Kurulum > Genel Ayarlar > Diğer > Ekran Hataları'nı aktif edip denediğinizde ne hatası vermekte?