hocam öncelikle belirtmek isterim ki, kaliteli hizmet veren profesyonel kurumsal bir firma olduğunuz aşikar...Profesyonel hizmet veren bugün taşınmadan önceki bu forumda oldukça tanınır ve aktif bir firmadan reseller aldım 1 aylık ve fiyatı ise 85 TL idi 85x12=1020 TL ediyor.Yani yıllık reseller hizmeti 1020 tl..Sizin vermiş olduğunuz hizmetteki paket içeriği %70 cpu idi sanırım..85 TL aylık aldıgım yer %20.. Yani hem cpu'nuz hemde donanımsal olarak iyiydi paketleriniz.Fiyatınız ise gayet düşüktü yukardaki taşınmadan önceki firmam...
Benim kastettiğim piyasada ve r10'da tamamen kurumsallaşamamış, güven vermeyen firmaların verdiği firmalar..diğer forumlarda mevcut haliyle...
Şuanki firmam ilk günüm.Tam olarak bişey söyleyememekle birlikte gayet hızlı,güleryüzlü ilgili ve stabil çalışıyor sitelerim.
Açıkladım sanırım

Burda kimseyi zan altında bırakmak istemedim.Önceki hizmet aldıgım,performansı ve kurumsallıgı iyi olan, ama eklentilerimden bazılarına izin vermeyen -ki jetpack wordpress'in kendi öz çocuğudur- cpu'yu aştığım için birkaç kez suspended yediğim ama destek ilgi bakımından sorun değil tam aksine memnun kaldım ziyadesiyle...İsim vermem etik değil ki zira ayrılmamama rağmen hala memnunum...Ama eklenti ve cpu hitimi %60 düşürdü....