populerim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
digitalocean denedin mi? senın sorununu cozer diye dusunuyorum hem kafana gore takılırsın. cpanelide gunluk cpanel satan bir arkadaş vardı ondan alırsın ihtiyac oldugunda.

900 TL ye 1 senelik sunucu alınıyor suanda. sadece güldüm.
RekLi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
%40 - % 70 kimse vermez makinenin tamamını kullanmak gibi birşey oluyor vds öneririm www.ilkdata.com
RekLi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dediğim gibi o tip işlemlerde %50 bile veren yalan söyler veya hostingçi değildir size tavsiyem bütçe belirtirseniz aylık 80-90 tl var ise vds almanızdır.
Arkadaşlar %50 - 70 net CPU lu reseller paketlerini biz sunduğumuz için konuya yazmak istiyorum.

öncelikle @TahsinCetinkaya aldığınız hizmet hayırlı olsun. Umarım yüzünüz güler.

@RekLi arkadaşım maalesef ki sizinle aynı sektördeyiz. Zira "yalancıdır" kelimesi tamamen sizin meslektaşınıza karşı yaptığınız terbiyesizce bir hakarettir. Bu yalancı kelimesini size iade ediyorum.

https://www.r10.net/reseller-hosting/...-paketler.html burada % 70 CPU lu konumuzun detayları mevcut.

Kısaca izah etmek gerekirse bu paket için özel bir sunucu yapılandırdık ve sadece 25 adet müşteriye bu paketi sunacağız. Dolayısıyla bu paketlerde Cpanel ve litespeed için ödeme yapmakda zorluk çeken müşteriler için oldukça ideal bir paket olduğunu düşünüyorum.

Kaldı ki bu özel oluşturduğumuz sunucudaki büyük bir kaynak limitini müşteriye kullandırmak için bu paketi oluşturuyoruz.

Ancak paket detaylarına bakarsanız bu paketler Optimizeli siteler içindir zira optimize edilmeyen ve aşırı CPU tüketen bir site DEDİKE sunucuda dahi barınamaz, performans açısından.

Yıllık 900 TL küsür'e bir reseller paketi olurmu diyen kişilere söylüyoruz. % 50 - 70 CPU paketleri 50 TL ye mi alacaksınız. Yüksek bir performans için her zaman için yüksek meblağlar ödemeniz gerekmektedir. Bu her yerde böyledir.

sayın @RekLi % 50 CPU veren hostingci olamaz dediğiniz konuda, Turhost, sadece hosting vs bir çok büyük firmada hosting ve reseller paketlerinize ücretini ödediğinizde 1 - 2 - 3 CORE ek CPU alabiliyorsunuz. Bunlarda hostingci değildir sizin gözünüzde...