Merhabalar,
Ben okuyorum bölüm iktisat daha 2.sınıftayım
Evet sınav tarihi o dediğiniz gündür.Her dersten 20 soru soruyorlar sınavda.Kaç dersiniz olduğunu bilmiyorum ancak güz dönemi aldığınız bütün derslerin sınavına gireceksiniz.
Nereden nereye başlıyor sorusuna yanıtsa iktisattan örnek vereyim.1.sınavda 1-4 ünite 2.sınavda 1-8 üniteye kadar yani kitabın tamamından sorumlu oluyoruz.Bahar döneminde yeni kitaplar veriyorlar.Sınavları rahat geçmenin yolu yardımcı kaynaklar alabilirsiniz.Bu kaynaklarla sorulara nokta atışı yapabilirsiniz.Benzer & aynı sorular çıkıyor.Ekstra olarak belirtiyim örnek vereyim 1 derste 20 soru var.Her soru cevabından 4 tane vardır.Yani 4 tane A 4 tane B 4 tane C 4 tane D 4 tane E

sallayanlara özel yaptılar bunu zannedersem.
Yorumunuz için teşekkür ederim. 3 sınıfa başlayacam bu yıl 2 yıllık bitrip işletme ye kayıt yaptım. Toplamda 6 dersten sorumluyum. Yardımcı kaynak olarak tavsiye edebileceğiniz birşey var mı? Çoğu insan sizin dediğiniz gibi benzer aynı sorular diyor da aklıma ehliyet sınavı geldi 😀 Kaynak nerden bulabilirim sınavı iyi bir notla geçsem yeter köti not işime yaramaz 😔. Son olarak hocam bu konuların nerden nereye kadar olduğunu nerden öğrenebilirim