Blogger Blog Sahiplerine sormak istediğim bir soru var;

Blogger tabanlı sitelerinizden düzenli olarak aylık xx - xxx haneli gelirler elde edebiliyor musunuz?

Blogger HTML kodlarıyla birtakım SEO çalışmaları yapabilmeye müsait. Blogger altyapısını uzun zamandır düzenli kullanmadığım için merak ediyorum. Gelir performanslarınız nasıl?

Google - Blogger ilişkisinin zannedildiği kadar çok da ekstrem bir durum yarattığını düşünmüyorum. Matt Cutts bile blog altyapısı olarak Wordpress kullandı uzun yıllar.
Ziyaretçi deneyimi olarak da, bugüne dek Google aramalarından ilgili konuyla alakalı rast geldiğim ve ziyaret ettiğim site sayıcı oldukça az. İlk sayfalarda zaten neredeyse çoğu kategoride blogger tabanlı site yer almıyor.

Gelir elde eden blogların genel ağırlığı moda üzerine ki zaten onların da gelirlerinin çoğu sabit reklam ve blog sahiplerinin kendi takipçi kitlelerinin olması.

Aklımda birkaç kategori var fakat domain almak yerine Blogger'da deneyimlemek istiyorum. Bundan öncesinde halihazırda eski ya da yeni bloglarınızdaki durum ve görüşleriniz nelerdir?

Deneyimlerini aktaran arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.