WebnetMasteR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Sentient;

Site geçen gece

Site genelinde eşleşmeler başlığı ile,
" Katma değeri düşük olan veya hiç değer katmayan boş içerik" sebebiyle manuel işlem cezası aldı....

infosu duruyor,
indexleri duruyor,
sıralamalardan kayboldu sadece....

Şimdi siteyi 301 ile http://sub.domain.com şeklinde yönlendirsem geri kazanabilirmiyim siteyi.?

Yönergeleri izleyerek sitede köklü işlemler yaparak yeniden inceleme talebinde bulundum bekliyorum şu an...
.
.
Cezaya sebebiyet veren sorunları düzelttikten sonra, sub domaine değil x bir domaine 301 çekerseniz subdomaine nazaran daha sağlıklı olur ve kesinlikle kazanabilirsin siteyi. Eski yerine gelir büyük ihtimalle ancak sorunları düzeltmezseniz yine aynı cezaya maruz kalabilirsiniz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:20:08 -->-> Daha önceki mesaj 03:17:55 --

antijen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçenlerde ben de açık arttırmayla bir domain aldım, sizinki gibi tam spamda çıktı. Halbuki spam score vs. bakıpta almıştım. Konuyu takipteyim.
Google'da banlı olan siteyi gösteren bir sistem yok maalesef. O nedenle açık arttırma da olsa infosu/indexi olan domain almalısınız. indexi olan domainlerde de ceza riski var ama çok çok az. yüzlerce açık arttırmadan infolu domain aldım 1 tanesi cezalı çıktı.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:25:05 -->-> Daha önceki mesaj 03:20:08 --

setrox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir site yap 3-5 yazı yaz..güzel olsun ama tekrar istek gönder..domaini yeni aldıgını hatta aldıgını vs resim link gönder..whois bilgisinin değiştiğini vs yaz..tam spamdan çıkacaktır..emin ol daha iyi performası olur..
Yanlış bilgilendiriyorsunuz bence. Tam spam cezası almış siteler cezadan kurtulduğunda eskisinden iyi olmuyor. Cezadan çıkan siteler için benim yaşadığım tespit ettiğim 2 seçenek var.

1.Ya eski yerini korur (site çok kaliteliyse eski yerini alabiliyor + zaman gerekiyor)
2. Ya da tabiri caizse dötü toparlayamaz ne yapsan eski haline gelmez.

Hal böyleyken cezadan çıkan siteyle uğraşmak yerine 301 benim tercihim.