Big_Turk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana soracak olursanız hiç ftp ile uğraşmayın kolay gibi gelsede doğru şekilde yazılmış bir resim upload sınıfı ile hem performans sağlarsınız hemde tüm resimlerinizi tek seferde yüklemiş olursunuz. Manga okuyan birisi olarak şunu tavsiye ederim.

Mangaları bir tabloda tutun ;

One piece
Naruto
Death note

Küçük bir betik yazarak ;

Manga ismi -> selectbox
Bölüm sayısı -> İnput

şeklinde 2 alan oluşturun ve resimleri multi upload ile gönderin. Resimler upload edilsin multi uploaddan dönen dizilerdende isimleri veritabanına işleyin. En basit manga okuma mantığı bu şekilde kurulur tabi aklımdakileri tam olarak yazıya dökememiş olabilirim ama yükleme kısmını düz mantık bu şekilde kurabilirsiniz. 1 mangayı yüklemeniz bağlantı hızınıza bağlı 1 dakika sürecektir.

Okuma kısmındaki json sorunuz için de eğer hitleriniz çok çok yüksek olmayacaksa zaten bu kadar küçük bir sorgu sizi yormaz velevki sıkıntı çıkartacak olursada tavsiyem sql cache tarzı bir class kullanın sorgu 1 kere çalışıp kalan işlemlerde dosya üzerinden gerçekleşsin sorunsuzca kullanırsınız.
Doğru diyosun hocam. Şuan ki sunucuda bulunan dosyaları bir kere querylerim. Daha sonra tek tek eklenen bölümleri input ile sunucuya aktarır yollarınıda veritabanına yazdırırım. Fakat takıldığım nokta şu, mesela bir seferde birden fazla klasör seçerek upload etmek mümkün mü? Mesela bazen olcak 10 bölüm upload etcez birikmiş mangaları. O zaman tek tek uğraşmak gerekmicek mi?

Edit-1: Şöyle bir HTML tagı varmış ama benim işimi görür mü bilmiyorum. webkitdirectory denen bir tag. Directory upload etmek içinmiş sanırım.

<input type="file" name="files[]" id="files" multiple="" directory="" webkitdirectory="">
.
.
.
.
Şurdada bir örneği var:http://jsfiddle.net/Z4Amr/4/

Ama fiddleda resimlerin hepsini toplu upload ediyor bir dosyaya sanırım. Dosya isimlerini alıp o isimde phpde o isimde dosya oluşturup o dosyaya ait resimleri oraya kaydettirmek gerekiyor sanırım. Baya karışık gibi.