ALem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Arkadaşlar;

Aramızda aöf bölümlerinden herhangi birini okuyan var mı? Sınavlar hakkında 1-2 sorum olacaktı. İlk olarak sınav tarihleri 12 – 13 Aralık 2015 diyor yani 2 günde 6 sınava mı girecem (bölümüm işletme)

Bir diğer sorum konular nerden nereye kadar başlıyor bunu öğrenmenin bir yolu var mı ve bu sınavları rahat geçmenin bir yolu var mı önceki yılların soruları etkili oluyor mu vs. Tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim
Merhabalar,
Ben okuyorum bölüm iktisat daha 2.sınıftayım

Evet sınav tarihi o dediğiniz gündür.Her dersten 20 soru soruyorlar sınavda.Kaç dersiniz olduğunu bilmiyorum ancak güz dönemi aldığınız bütün derslerin sınavına gireceksiniz.
Nereden nereye başlıyor sorusuna yanıtsa iktisattan örnek vereyim.1.sınavda 1-4 ünite 2.sınavda 1-8 üniteye kadar yani kitabın tamamından sorumlu oluyoruz.Bahar döneminde yeni kitaplar veriyorlar.Sınavları rahat geçmenin yolu yardımcı kaynaklar alabilirsiniz.Bu kaynaklarla sorulara nokta atışı yapabilirsiniz.Benzer & aynı sorular çıkıyor.Ekstra olarak belirtiyim örnek vereyim 1 derste 20 soru var.Her soru cevabından 4 tane vardır.Yani 4 tane A 4 tane B 4 tane C 4 tane D 4 tane E sallayanlara özel yaptılar bunu zannedersem.