Tüm tasarımcı arkadaşlarımın düşüncelerini saygıyla karşılıyorum aralarında tamamen katıldıklarım var. Lakin benimde söyleyecek şeylerim var. Herkesin farkettiği gibi aşırı bir grafiker patlaması yaşandı ve bunun getirdiği sorunlardan biride trader dikkate alınmaması bir örnek vererek sizlere olayı anlatayım. Bir müşterim geldi ve bana tasarıma ihtiyacı olduğunu söyledi bende her zaman yaptığım gibi ilk önce r10 üyeliği istedim konuşmaya başladık neye ihtiyacı olduğunu anlattı ve konuşma arasında r10'daki hesabında trade sayısın benden az olduğu için ödemeyi önce alıp öyle işe başlayacağımı dile getirdim (en son 2bin tl gibi bir mevla dolandırıldıktan sonra tedbirleri arttırıyor insan işte ) bana sert bir tavırla çıkıştı ben trader önceliğim olduğunu ve onun trade puanı yüksek olsaydı ben önce tasarımı teslim edeceğimi söyledim buna rağmen sert bir tavırla çekti gitti ve ardından başka bir grafikerle anlaştığını gördüm konusunda. Şimdi burda yakındığım konuya gelecek olursak bazı tasarımcı arkadaşlar trade önemsemeden önce iş teslimatı yapıp sonra para alıyorlar (belki onlarda sağlam bir dolandırılma olayından sonra akıllanırlar onu bilemem) durum böyle olunca kimsenin trade olayını taktığı yok. Fiyat sıkıntısının yanında bu sıkıntının da önemli olduğunu dile getirmek istedim okuma gereksinimi duyan arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Sevgilerimle...