Merhabalar,

Futbol malzemeleri (ağırlıklı olarak futbol formaları) satışı için web sitesi yaptırılacaktır. İş için bir tanıdığım benimle iletişime geçti ama benim ilgilenecek vaktim yok bu nedenle bende buradan bir arkadaşa paslamak istiyorum işi. Gelelim işi veren arkadaşımın belirttiği kriterlere ve detaylara:

* Formamarketim.com iş için referans alınabilir, böyle bir site olsun, bunun gibi olsun dedi.
* Sonradan ürün eklemek için paneli olsun ürün ekleyeceğim zaman bir daha tasarımcıyı aramayayım dedi.
* İş kapsamında menüler, sayfalar vb. her şey size ait anahtar teslim olarak hazırlamanızı istiyor.
* Domain ve hosting hazırdır, sadece siteyi yapacaksınız.
* İş bitimi ödeme yapılacak. Bütçe 200 tl. İş bitimi ödeme almanız benim garantim altındadır şahıs ödeme yapmazsa mesuliyeti bana ait olup ödemenizi ben yapacağım bu konuda içiniz kesinlikle rahat olsun.
* GSM veya whatsapp yoluyla işi veren kişiyle iletişimde kalarak onunla birlikte siteyi tamamlayacaksınız ben iletişim konusunda aracı olmayacağım doğrudan işi verenle muhattap olacaksınız.
* Ekim ayı içerisinde siteyi bitirmeniz isteniyor sanırım süre sizin için yeterli olacaktır.

Bu kriterleri kabul eden arkadaşlar pm veya skype yoluyla bana ulaşabilirler. Skype adresim: cyberlesss Çalışılacak kişinin "daha önce benimle iş yapmış olması" tercih sebebi olarak değerlendirebilir, bilginiz olsun. Bunun dışında ilk anlaştığım kişiye işi vereceğim. Memnun kalırsam sizden, başka böyle işler geldiği zamanda önce size paslarım böylece uzun vadeli devamlı iş yaparız.

iş için @berkanmolla ile anlaşılmıştır.