sgsfb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sizi tebrik ediyorum fiyatınızdan dolayı değil THY ve Aslanoba gibi şirketlerin baş tasarımcısı olduğunuzdan burada tasarım yapan bir çok kişi sizin bulunduğunuz yerde olsa inanınki aynı fiyatları çeker.
Hocam, eyvallah yapıyoruz. Daha da ilerlemek lazım. Ben öyle de çok başarılı bulmuyorum aslında kendimi. Önemli olan kendini harcatmamak, zamanını harcatmamak başkalarına 10 liralık logoya. Yönetim bu olaya el koysa, r10 belki yüksek müşterilerin bile yazılımcı/tasarımcı/seo kısımları için buraya gelecek. Güzel yorumun için de ayrıca teşekkür ederim.

inrove adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam kesinlikle haklısınız iyi tasarım görmek isteyen iyi tasarımcılara gider burası kesin ama 10 tl ye de logo olmaz ne yazık ki. bu fiyatı gören arkadaşlar gidip 10 tl ye logo yaptırıyor öyle yada böyle açığı kapatıyor. Bizler bu piyasada maalesef para kazanamıyoruz.

bir keresinde kızıp sabit 10 tl den iş yapmaya başladım her gün 13 tane logo geliyordu en az ama öyle olmuyor maalesef bite kızıp yorgan yakmak istemiyorum.

İşte onun için grafik tasarımcı arkadaşların. Yeteneklerini mükemmel şekilde geliştirmeleri gerekiyor. bol bol pratik, boş bile olsa websitesi/logo çizilip. Daha iyi nasıl olabilir tasarım diyerek ödüllü çalışmaların çizgilerine aşina olmak gerekiyor. Ondan sonra zaten, başarı; sizin istikrarınız ve idarenize bağlı.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:08:39 -->-> Daha önceki mesaj 11:03:14 --

işte tam anlamı ile siz anlatmışsınız olayı bizler eve ekmek götürmek için çalışanlarımıza haklarını verebilmek için kazancımızı sabit tutma çabasındayız

ama emre arkadaşımızın belli bir geliri olduğu için 1.000 tl fiyat verebiliyor ki keşke herkes böyle fiyatlar verse işte o zaman kaliteye bakılır fiyata değil...
Hocam ben sürekli çalışmıyorum. Full-time kendi ajansım var, resmen 4 kişilik bir aile geçindirir gibi masraf ödüyorum. Yeri geliyor kısıyorum, yeri geliyor müşteri 10'a değil bize 3'e yap şunu diyor. Aslında para lazım yaparsın ama, işte orada "prensip" devreye giriyor. Siz bir kere sert bir tavırla reddettiğinizde. Adam dönüp dolaşıp size geliyor