Metin2Dizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Videoda yarı çıplak veya dekolte giyimli bir bayan varsa,
Ben böyle bir kadın göremedim ? Siz ne ile bakıyorsunuz hocam ?
Videoyada Dini İçerikli Video Demişsiniz.Bir ara pc den kalkıp kulak burun boğaz gidip kontrol yaptırın hocam.Gözlerinizide ihmal etmeyin.
Tabi herşey beyinde bitiyor ama en iyisi format atmak
Böyle bir yorumun, hatta daha fazlasının geleceğini biliyordum. Ama durumu tarif etmek için daha fazla sözcük bulamadım.
Siz nasıl anladıysanız o şekilde anlamaya devam edin.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:12:21 -->-> Daha önceki mesaj 11:09:47 --

imas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bilmiyorum ama tahmini olarak şunuda düşünmek lazım youtube sisteminde video önceden yüklediği için kırpsanız bile bir içerik uyuşması olacaktır. Nasıl derseniz ses grafiği görüntü kareleri falan filan. Kırpılmış videoyu yüklediğinizde önceki yüklenmiş olan videoların oluşturmuş önresimleri ile kırpılmış videonun aynı olduğunu tespit ederek yüklenen ilk videonun önresimlerini kırpılmış videoda bulup çıkarıyordur.

Peki video yüklediğinizde her defasında aynı 3 resim mi çıkıyor? Yoksa dekolteli bayan sabit kalıp diğer 2 önresim değişiyor mu?
İşte zurnanın zırt dediği yer burası. 9 dakikalık videoyu kırpıp 6 dakika yaptım, bu şekilde yükledim.
O videoda sadece 3 saniye görünen bayan var. Yine onu bulup varsayılan görsel olarak atadı.
Hatta yaptığım tüm işlemleri ekran görüntüsü alarak video olarak çektim.