Hocam valla emek r10'da böyle ne yazık ki. THY'den tutunda, Aslanoba Capital'in bir çok şirketinin baş tasarımcısıyım. Ama r10'da öyle 10 liraya da logo yapmıyorum. Logo fiyatım 1.000 TL sabit her zaman. Müşteri 990 Lira bile teklif etse kabul etmiyorum. Çünkü diğer arkadaşlar gibi günü kurtarmak, parayı almak değil. Aksine kaliteli işler görmek isteyen ve müşteriyi mutlu eden hakkımı da alabildiğim bir strateji izliyorum. Alan memnun veren memnun
hocam kesinlikle haklısınız iyi tasarım görmek isteyen iyi tasarımcılara gider burası kesin ama 10 tl ye de logo olmaz ne yazık ki. bu fiyatı gören arkadaşlar gidip 10 tl ye logo yaptırıyor öyle yada böyle açığı kapatıyor. Bizler bu piyasada maalesef para kazanamıyoruz.
bir keresinde kızıp sabit 10 tl den iş yapmaya başladım her gün 13 tane logo geliyordu en az ama öyle olmuyor maalesef bite kızıp yorgan yakmak istemiyorum.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:08:39 -->-> Daha önceki mesaj 11:03:14 --
sizi tebrik ediyorum fiyatınızdan dolayı değil THY ve Aslanoba gibi şirketlerin baş tasarımcısı olduğunuzdan burada tasarım yapan bir çok kişi sizin bulunduğunuz yerde olsa inanınki aynı fiyatları çeker.
işte tam anlamı ile siz anlatmışsınız olayı bizler eve ekmek götürmek için çalışanlarımıza haklarını verebilmek için kazancımızı sabit tutma çabasındayız
ama emre arkadaşımızın belli bir geliri olduğu için 1.000 tl fiyat verebiliyor ki keşke herkes böyle fiyatlar verse işte o zaman kaliteye bakılır fiyata değil...