SwoRion adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
pm lütfen
Nikolayev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fiyatı pm atar mısınız hocam? Özellikle wordpress eklentisi için
Sektoreltasarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wordpress için fiyatı pm alabilirmiyim, birde skype adresiniz.
Agoge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wordpress için fiyatı pm alabilir miyim ? Bir de demo olarak girdiğim sayfada VK ve Ok.ru ile alakalı problem var sanırım
mgmslck adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
pm lütfen.
uayaz647 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wordpress fiyatı için pm alabilir miyim?
aziz5055 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belki soran olmuştur, bütün mesajları okumadım.Her sistemde kullanılabilir mi? Örneğin herhengi bir PHP scripte entegre edilebilir mi? Fiyat nedir? Teşekkür ederim.
lovemaker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pm alabilirmiyim hocam
MustafaDuvenci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
fiyat alabilir miyim?
umutsumer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
pm lütfen
phpbot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bana bi pm atarmısın ?

vk da skıntılı videoları çalıştırabiliyormuyuz ?
Merhaba arkadaşlar uzun süredir r10 platformuna giriş yapamadım.
Bayramdan sonra yaşadığım sağlık problemleri ve sonrasında ara ara şehir dışına çıkmam gerekmesi ile var olan müşterilerime gerekli güncellemeleri yapmamdan dolayı yeni satışlar yapacak zaman bulamadım.
18 ekim ile 30 ekim arası tekrar şehir dışına seyahat ediceğim bu nedenle satışı bir hafta önce durdurdum ve ayın 18'ine kadar var olan müşterilerime güncellemeler hakkında destek verdim.
Fakat ayın 18'i itibari ile gideceğim ilde ve konaklama yapacağım yerde internetin olmaması nedeniyle yaklaşık 10-13 gün süre ile teknik destekde veremeyeceğim.
elimde olmayan sebeblerle bu 13 gün içerisinde olacak herhangi bir nedenden dolayı playerda aksama olursa şimdiden kendilerinden özür dilerim.

bu mesaj bilgi amaçlı yazılmıştır.
Pusux player satışı 30 Ekim 2015 tarihi ile tekrar satışa sunulacaktır.
Şuan için konumda pm isteyen arkadaşları etiketleyerek pm atamayacağımı bildirmek isterim.