Site Adı:GorselSoft Uzman Eğitim Portalı

Site Adresi :https://www.gorselsoft.com

Sitenin Kullandığı Altyapı :Php framework Laravel 5.1, jQuery,MySQL,Twetter Bootstrap, CSS3 teknolojileri ile oluşturulmuştur.

Açıldığı Tarih: 30 Ağustos 2015

Pagerank değeri : Şimdilik 0

Site İçeriği ve Amacı : Sitemiz ülkemizde Türkçe içerikli görsel eğitim materyallerinin azlığına karşın bu materyal ve kaynaklara katkıda bulunmak ve genç neslin geleceğe hazırlanması için, bir bölümü ücretsiz bir bölümü ücretli olmak üzere hem alt yapısını devam ettirebilmek hem de web teknolojileri ve yazılım uzmanlığı alanında kendi nesillerimize detaylı anlatımlarla bilgi aktarımında bulunmak amacıyla hazırlanmıştır.

Sitenin ilerleyen günlerdeki hedefleri : Sitemizde her hafta yeni dersler eklenerek tüm web teknolojileri hakkında detaylı eğitim öğretim faaliyeti başlamış olup, bu her geçen gün artarak devam etmekte sürekli yeni ve kaliteli videolar eklenmektedir. İlerleyen zamanlarda da gelişen teknolojilerdeki yenilikler gelişime bağlı olarak yeniden ele alınarak işlenecek böylece bilgiyi her zaman güncel tutabilmek adına tüm öğrencilerimize her zaman taze bilgi akışı sağlanmaya çalışılacaktır.