Hocam bu ios 9 dan sonra şarj suresi 1,5 saat gibi arttı diyorlar 6s sanırım 1 gün idare eder diye dusunuyorum. Sonyde değerli bir telefon, iPhone ios olduğu için ona daha yakinim, androidden sıkıldıgim için iPhoneyi daha hevesli kullanırım
Hocam iphone her güncellemesinde şöyle bir sorunda oluyor eski telefonlar kasıyor bunu söyleyeyim yeni telefonu aldırmak icin bir taktik sanırım hafızası bana yetmiyor kart desteği zaten yok yani hafızayı dahi para ile satan bir firmadan 2.telefonu şahsen asla almayacağım ancak şarj konusunda gerçekten çok yetersiz kalıyo iphone en azından kullandıgım 5s 6 ve üzerinde bu durum ne kadar düzeltildi bilemiyorum ancak sony şarj süresine asla erisemeyeceğini düsünüyorum arkadasım z2 kullanıyor 2 gün gidiyor şarjı ek olarak stamina mod vs acıldıgında şarj gitmiyordu ama her sey hikaye size söyleyeyim telefonu elinize alın kurcalayın hangisi icinize siniyorsa onu alın yoksa 2-3 ay kullanırsınız hevesiniz geçer keşke onu alsaydım dersiniz, iyi aksamlar dilerim.