Sonsuzsiyah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tşk ederim hocam bilgiler için geçmiş olsun bu arada peki whois ten nasıl buluyorlar ?
Ben o yıllarda acıkcası yasak vs takmıyordum taki dava edene kadar. Sonradan kurtardık tabi ancak beni whois + hosttan yakalamışlardı. Zaten bu işi yapanlar whoisleri ya gizlemelidirler ya da farklı bilgiler ile kayıt etmeliler. Domain yabancı firmada olması gerek türk firmalarında adam ihtarname cekerse firmaya hangi ödeme yöntemi ile kayıt ettirdiğini ögrenirse yine bulur seni. En iyisi yabancı firma tabi oraya da ulaşır mı derseniz ulaşır zira milyon dolarlık yatırım yapıyor adamlara bu seviyeler gülünc gelir. Host yabancı firma kesinlikle olmalı ancak en önemlisi bunlar degil iptv den ulaşmaları zor ancak biri gidipte playtvden alırsa ve yayınlarsa adamlar kodu ekrana çıkartır her yerdönden bir ara bir site vardı TR idi. Adamlar dijiturkplaydan yayın alıp veriyordu sitelerinde sonrasında ise kodları ekranın ortasından kapatıp yayını veriyordu. Sonrasında ne oldu 2.yarı macın ortalarında kod ortalardan alınıp sağ üste vurdular. Ve adamın canlı yayınını kesip aynen şunu yazmışlardı ligtv yönetimi : Hakkınızda yasal işlem başlatılacaktır X... X bey diye