Doğan grubunun çamurları arkadaşlar kanmayın şu haberlere ya, Koç'a çamur atmak için yapılıyor. Koç'u savunmuyorum ama TOFAŞ & FİAT İşbirliği içinde yapılıyor ve TOFAŞ Ceo'su açıklama yapmıştı yüzde 70 kadar yerli bir otomobil. Bugüne kadar yapılan en yerli otomobil oluyor iç aksanını tamamen kendimiz yapıyormuşuz. Ufak şeyler ve dış tasarımın lisansını satın almışız muhtemelen. Her şey bir anda yapılacak diye bir şey yok. Bugün birazını biz yaparız, yarın tamamını. Bunların araştırılma süreleri var, pat diye yapılmıyor yerli malı dediğiniz şey. Zaten başka ülkelerin teknolojilerini satın alarak kendi üretimini yapar ülkeler. Bizde ülke yerine şirketin dış tasarımını satın almışız ne var ki bunda ? Zaten fotoğrafa bakarsanız %100 dış tasarım aynı değil, belli başlı değişiklikler yapılmış ki daha bu ilk fotoğraflar, son halini gördüğümüzde bakalım
Hocam yanlış anlamayın da daha arabanın dış tasarımını çizemeyen adam, arabanın motorunu vs. mi yapıcak ki %70'lik bir kısmını yapmış olsun? Yabancıların oturma organıyla güleceği haberlere kanıyorlar ya, eskiden üzülüyordum ben de, ama artık gülüyorum.