Açtığınız konu ile zaten ensonhaber.com da editör olduğunuzu iyice belli ediyorsunuz. Onlarda acaba şuraya da bir kaç provakatör manşet çaksak ne kadar çok para kazanırızın derdine düşmüşler. Yazık acıyorum bu sitenin düştüğü duruma. En merak ettiğim yarın bir koalisyon olsa yada iktidar el değiştirse nereye dönecekler?
1.) Orada editör oluşum onlarla aynı fikirleri paylaştığım anlamına gelmez.
2.) Orada veya şurada olmada burada savunduğum fkirler sizi pek
IRGALAMAZ.
3.) Birden aklıma hürriyet, milliyet, sözcü gibi yalakalığın dik alasını yaptığı halde kaybedecek bi şeyleri lmayan muhalif grup geldi. Sonra r10'un üstündeki reklamları gördüm. Sonra yalan haberlerle ar damarını çatlamayan ve sırf para için bi taraflarını yırtan bu sitelr geldi aklıma. *****grafi haline gelen bu sitler zorunuza gitmiyor da o sitenin haberleri mi zorunuza gidiyor?
Bence cevap vermeyin, çünkü
BENİM AÇTIĞIM KONUyla yeterince amacından sapıldı zaten.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:11:54 -->-> Daha önceki mesaj 21:01:17 --
sizin amacınız sadece para kazanmak o zaman hocam. kusura bakmayın, siz baştan kaybetmişsiniz.
babasından para almayan ve geçimini buna bağlayan bir atanamamamış öğretmen olsam bile mi baştan kaybederdim?