cpmtrend adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Rakip firmanın gelip doğrudan kötüleme çalışması yapması biraz garip olmuş doğrudan sataşmak yerine bizimle ilgisi yoktur gibi bir açıklama ile geçiştirebilirdiniz.

Hakkımızda yazımıza gelince ufak bir dil bilgisi hatası vardı düzeltildi. Daha önce onlarca reklam firmasının çok resmi dillerle yazdığı klasiklerin dışında birşeyler yapmak istedik ve evet amacımız "Çok iyi olmuş, Ooo çok iyi" dedirtmek, sizin kullanıcılarınıza hissettirmek istedikleriniz farklıysa kendi başlığınızda devam edebilirsiniz.

Hesabımız yeni aktifleştirildi en kısa sürede cpmtrend.com konusu da açılacaktır.
Rakip firmanin yayincilarina cpatrend yerine cpmtrend diye mail atarsaniz satasmasi normal insan sagir olsa kizar. Dikkat edin ayni maili ayni yayincilara farkli sekillerde atmayalim. Basarilar dileriz.