thepatriot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Önceki mesajınızda ve bu mesajınızda şahsıma ve dinime karşı ağır hakaret ve iftira ediyorsunuz. Reel hayatta buna asla cesaret edemezsiniz ve asla müsaade etmem buna emin olabilirsiniz.

Eğer cevap yazacaksanız bildiğiniz deliller varsa edeplice delilleri yazarsınız veya uyarırsınız.
İftira ve hakaret etmekle ancak günahlarımı yükleniyor ve acizliğinizi ve seviyenizi sergiliyorsunuz. Allah'a havale ediyorum.
Dininize hakaret ettiğimi zannetmiyorum böyle yapmışsam da farkında olmadan yapmışımdır. Çünkü ben bir müslüman olarak bütün dinlere ve hangi görüşte olursa olsun yahut inanmıyor olsun bütün insanlara ve fikirlere saygı duymaya çalışan bir kimseyim. Siz dininizi açıklamadığınız için dininize saldırı gibi görünmüş olabilir fakat insan merak etmiyor da değil, bu nasıl bir dindir ki mensubunu bu hale getirebilmiş? Paylaşırsanız öğrenmiş oluruz.

Kendi kabilesinde sırf yaşlı diye bakım gerekiyor diye kendi ailelerinden mensuplarını öldüren insan topluluklarını bile okudum ama ölmüş bir insanın arkasından sırf kendi taptığı siyasi figürlere karşıydı diye bu denli nefret beslemek Allah'ın yarattıklarına yapılabilecek en büyük saygısızlıktır. Tabi bu seviyede düşünce içinde ciddi bir insanlık ve bilgi birikimi gerekir.

Levent Kırca, kendisi beni ilgilendiren bir insan olmasa da madem ki konu budur müslüman olduğunu ifade eden bir insandı. Fakat dini bırakıp siyasi figürleri Allah edinen bazı koyun sürüleri kendisini sevmez, sevmeyebilirler de bu gayet doğaldır. Ancak bu putçuluk dini midir insanların ölüsünü bile bırakıp akbaba gibi leş yermişçesine ateşte cayır cayır yakması için Allah'a yalvaran? Putunuzu tanımadı diye mi bütün bunlar?

Sağa sola laf edeceğinize dönün kendinizi sorgulayın, dininiz hangi din çözemedim ama hangi din olursa olsun o dine saygı duymakla birlikte o din size iyi gelmemiş. Sizi kötü bir insan yapmış. Bunu da şahsi kanaatimce iyi niyetle ifade etmiş olayım. Sevgiler.