Şimdi arkadaşlarımız anlatıyor araba aldım ev aldım tarla aldım. Güzel şeyler bunlar tabiki bende bişeyler almak isterdim fakat ben kendi yolumu açmayı tercih ettim ileriye dönük.
Ben bir esnaftım ve battım borçlarım bir hayli çoktu yani araba parası ev parası kadar birşey değil. Araba parasının 7 Katı Ev parasının 5 Katı kadar borcum vardı. Adsense Sağolsun Borçlarımın %70'ini sildi. 5 ay gibi bir sürede.
Dediğim gibi herkesin hikayesi kendine
iyi günler.
Arkadaş ile hiçbir bağlantım yoktur onu baştan söyleyerek şunları açıklamak isterim meraklılarına..
Arkadaşın kullanmış olduğu bir taktik var onu burdan açıklamak doğru olmaz.
Benimde kullanmış olduğum bir taktik var bende açıklamam kimseye.
Şuanda adsense den aylık 100.000.00 Tl kazanan insanlar var forumda ve asla ve asla kazandıkları meblayı söylemezler ve Araba aldım ev aldım diye yazılan yazıları görüncede sadece okur yorum dahi yapmadan basarlar kahkahayı. çünkü söleseler kazançlarını milletin dudakları uçuklayacak ve adamı huzursuz edip yalamaya taktik istemeye başlayıp adamı kudurtacaklardır.
Bu arkadaşımın kullanmış olduğu taktiği ben biliyorum bende benzer taktikler kullanıyorum.
Kullanmış olduğumuz taktikler legalmidir değilmidir tam emin değilim

Ama gerçek olan varki adsenseden banlanmadan takır takır paramızı alıyoruz.
Bu arada konu sahibi arkadaşa da bi tüyo yazayım " çok fazla iz bırakıyorsun arkanda. " dikkatli ol.
Kazancının devamını dilerim bol kazançlar.. İnşallah hayaline kavuşursun.