Merhabalar,
Botu size özel yazdım, bot yazılırken satışını yapacağını söylememiştiniz ve bende satış yapmanız için izin vermedim ve ona göre fiyat vermedim size.
Ve ikinci olarak "onu da zaten yapan arkadaş desteğini verecek. " demişsiniz. Benim bundan niye haberim yok?
Size tüm hakları ile yaptırıp ücretini verdiğim scriptin satışı için sizden izin mi almam gerekli ? Destek konusunda botu yaparken herhangi bir sıkıntıda halledeceginizi bizzat siz söylediniz. Botun fikri boyutu benim olması gerekenleri tek tek ben size belirtmisim vs. Siz bu botun sadece kod kısmını halletmissiniz ve bunun için size 250 ödenmiş . İş esnasında ya da öncesinde uyarıda bulunmamışsiniz hocam satamazsiniz dagitamazsiniz dememissiniz . Öyle olsa zaten kim verecek o kadar parayı bu bota? 20 liralık botu 250 liraya yaptirmisim botta kullanılan fikirler bizzat bana ait siz neyin sahipliğini için böyle bir havaya girdiniz . Botu yazarken kullandığınız komutlar , js ler bizzat size mi ait. Kod dünyasında olmayan bir komut mu yazdınız ? Oradan buradan js'leri alıp iki üç düzenleme yapıp hazir ettiğiniz botta ne gibi bir fikri telifiniz mevcut? Lütfen konuyu kirletmeyin ve şikayet konunuzu açın oradan sorun neyse halledelim .