Oo devleti kötüleyen ve saniyesinde çamur atmayı kendilerine görev bilenler toplanmış yine buraya. Bunları geçiyorum, bizim arabamız cadillac'ın yandan yemişi, aa cadillac'a ne kadar benzeyen diyenleri görüyorum. Cahilleri görüyorum. Çünkü o araç zaten cadillac. Hiç bir şey bilmediğiniz için cadillacın kendisini bile kopya zannedenlere gelsin, yaptığımız güzel işi kötüleyenlere gelsin bu mesaj.

Asıl mesele şudur; biz kendi otomobilimizi yaptık. Yaptığımız şey de motor bloğu ve diğer önemli kısımlar. Ancak öncesinde bu yaptıklarımızı test etmemiz gerekiyor. Bu test süreci ve otomobil üretiminde GM Epsilon Platformu kullanıyor. Yani olay şu siz aracın mekaniğini üretip bunu bir ''donör kasa'' ile teste tabi tutuyorsunuz. GM'nin platformuda bunu sağlıyor. Bu platformu kullanan araçlar var, yani fotoğraflara yansıyan gerçekten bir Cadillac 2007. Ancak burada asıl önemli olan sizlerin kaçırdığı o ince ayrıntı bu aracın donör gövde olması yani nihai asıl tasarım değil.

Şimdi bu mesajı okuyup, utanabilirsiniz.

Bu bilgiyi bilmemenizden dolayı değil, aşağılayıcı mesajlar yazmanızdan dolayı utanın.
( http://gmauthority.com/blog/gm/gm-platforms/epsilon/ cadillac bls )

Bu mesajımdan sonra da kimsenin tartışacak bir şeyi kalmayacağına göre konuyu kilitlettiriyorum.