sbagci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Telefonu ne için kullanacağınızı belirleyip ona göre seçim yapmanızda fayda var. Sony, HTC ve Samsung Kullandım. O yüzden Sony fanı falan değilim. Sadece gereksinim duyduğum telefonu alıyorum. Eğer ki telefonun bi havası olsun masaya koyunca dikkat çekiyim owww telefon çok iyiymiş dedirtmek istiyorsanız 3.100 TL verip Iphone almanızı öneririm.

Ama havadan çok kullanım ve sağlamlığı ile ön planda olsun, İstediğim herşeyi yapabilsin bir telefon, Suya giriyim fotoğraf çeksin, Düşsün kırılmasın çizilmesin ve japon teknolojisini kullanıyım diyorsanız Z5.

Fotoğraf olayına takılmanızı önermem. Her iki cihazda aynı kalitede fotoğraf gereksinimizi karşılayacaktır. Hangisi daha iyi derseniz tabiki Sony'dir. Ben ikisi arasında kalırsam eğer Sony'i tercih ederdim.

Iphone sizi kısıtlayacaktır. Örnek; http://prntscr.com/8r49rh

Kolay Gelsin,
Valla hocam her bi detay çıkınca alternatifler oluyor misal dayanıklılık diyince note 5 daha sağlam. İphone daha dayanıklı cam yaptı diyorlar ama sony'de dayanıklı tabi. Muhtemelen sony'de iphone ile aynı fiyatta olacaktır tahmini fiyatına 2500-3000 civarı diyorlarda 2500 e satmazlar sanmıyorum.

İphone sd kart almayan bir telefon ve bence bu yüzden sürümden kazanıyor, sd kart özelliği olsa herkes dahili hafızayı düşük alır ve sd kartla destekler. Bence büyük bir eksiklik ama yinede 12-64 gb ile kullanılacaksa idare etmek gerekiyor