Önerim kesinlikle 6s. Apple marka cihazlar kağıt üzerinde özellik bakımından düşük görünse de kullanımda kesinlikle önde, işletim sisteminin stabilitesi sayesinde tabii ki. + olarak daha önce ios cihaz kullanmadıysanız bu deneyimi yaşamanızı tavsiye ederim.
Garantiye gönderilen cihazlarda da ilgililer , sonyde öyle birşey varmı bilmiyorum ama ios deneyim en iyisi hocam android android nereye kadar
iPhone 6S almanızı tavsiye ederim, Z5 Premium'dan çok daha uzun süre kullanabilirsiniz. Sony diğer Android işletim sistemi kullanan firmalara göre gayet hızlı güncelleme veriyor ancak Apple'ın verdiği desteği başka yerde bulamazsınız.
Premium'un 4K ekranı sürekli 4K çözünürlüğünde çalışmıyor bunu da aklınızda bulundurun, bir telefon için 4K ekran pil ömrünü azaltan bir faktörden ileriye gidemez bunun değişmesi için batarya teknolojisinde ciddi bir gelişme olması gerekiyor.
Farklılık olması açısından bende 6s den yanayım hocam telefonun özellikleri felan içime şimdide ah birde 5s tasarımında yapsalarmis o tasarım çok hoş cunku
Sony Z5 Premium ile 6S'i kıyaslayarak firmaya hakaret ettin.

))