kamerada z5 sadece kağıt üzerinde 6s'den güzel . Çünkü sony bu işi artık yapamıyor diye düşünmeye başladım . neden mi ? samsung , iphone , lg bu firmalara kamera lensını veren sony . düşünki hem kendi üretiyor lensi hemde onlardan kamera olarak üstün olamıyor. sony kamera yazılımını yapamıyor malesef . olay yazılımda bitiyor ve sony bu yazılım işini beceremiyor. Ben z5 taraftarı değilim açık ve net soyluyeyım ama 6s 'te o parayı etmez . şahsi fikrim budur
0.03 gibi bir sürede hızlı odaklama yapan ve kâğıt üzerindeki kamera verileri yüksek olan sony ile iphone'nin videolarını izledim, netlik olarak iphone daha net duruyor sanki. Bana kalırsa iki telefonda pişman etmeyecek telefonlar ve canlı canlı bakıp almak için sony'nin çıkmasını bekleyeceğim ve o zamana kadar da dolar en azından durulabilir ve biraz kâr olabilir. 6S olsun tüm telefonlar olsun 3K gibi bir rakam kulağa yüksek geliyor telefona 3K civarı para verirken içimde muhtemelen cız edebilir ama sürekli telefon değiştiren birisi olmadığım için almışken en içime sineni almak istiyorum. 2 yılda 125 TL gibi bir rakam ediyor, discovery 2 yıl gidiyorsa iphone heralde bi 3 yıl gider