Neden sürekli bu yapılanı beğenememe arkadaşlar neden ? İyi yada kötü bugün bu ülkede bunlar oluyor. Daha iyisini çıkıp aramızdan birisinin yapamayacağına göre yapılana neden saygı duymuyorsunuz ? A partisi yaptı B kişisi yaptı C kurumu yaptı nedir ya. Bu kadar mı birbirimizden soyutlandık. Bugün Dünyanın en büyük ekonomisi olan Çin'e gidin. Herşey kopya sahtedir. Adamlar eyfel kulesinin bile kopyasını diktiler.
Burada bu araçtan memnun olmayan ve bu aracın daha iyisini yapma imkanım var diyen bir babayiğit varmı varsa yapsın ve konuşsun hepimiz susalım.
Bu arada Bu ülkede tanıdığım ne kadar Kemalist varsa, adı sadece Kemalist. Ne ulu önderimizin yolundalar ne onun fikrini benimsemişler nede onun gibi düşünebiliyorlar.
Tek amaçları önlerine gelene muhalefet yapmak, sataşmak. Ben Kemalistim demekle Kemalist olunmuyor. Bugün her önüne gelen solcu ben Kemalistim naraları atıyor. Bu ülkeye ne bir faydası dokunuyor nede getirisi.
Geçenlerde yine bir konu açılmıştı. Biz neden Avrupa ülkelerindeki gibi ucuz araçlara binemiyoruz diye ;
Bre güzel kardeşlerim ne yapıyorsunuz bu ülke için ? Ne faydanız var bu ülkeye, kaçınız ülkeye vergisini tamamen adil bir şekilde ödüyor ? Çoğunuz webtasarım makale yazımı webmaster işlerinden para kazanıyorsunuz. Kaçınız devlete hakkı olan vergiyi veriyorsunuz.
Burada boş boş konuşuyorsunuz, Ülkeyi siz kurtarmayacaksınız, Kurtaramayacaksınız. Herşeyi devletten beklememek lazım.