Merhaba arkadaşlar Allah nasip ederde işler yolunda giderse sony z5 premium ve ya iphone 6s almak istiyorum. Sony z5 premium çıkmamış olsa da tanıtım videolarını izleyerek yinede bir düşünceye sahipsinizdir. Bu sıralar telefon tanıtım videoları, forumda telefonlarla ilgili paylaşımları sıkça takip ediyorum. Alternatif olarak htc m9 olabilir ama çok çok düşük bir ihtimal.

Bana göre İphone 6S
-Kasası 5s gibi olsaydı eğer gerçekten çok daha hoş olurdu ama yinede iphone kalitesi masaya koyulduğu zaman belli oluyor.
-Şimdiye kadar hep android telefonlar kullandığım için iphone'nin en büyük cazibesi bana göre işletim sisteminin ios olması.
-Ekran kalitesiyle fark yaratmışlar.
-Kaliteli bir telefon olduğu için garantiye gönderilen cihazlarda kullanıcıyı en iyi derecede memnun edebilmek için yeni cihaz yolluyorlar. Şahsen arkadaşım 3 sefer telefonunu garantiye gönderdi ve yenisini yolladılar 3 sefer.

Bana göre Sony Z5 Premium
-Toza dayanıklı olması 4K ekrana sahip olması gerçekten önemli bir özellik.
-Kamerasıyla gerçekten fark yaratmış ve özellik olarakta çok iyi diyebilirim.

Şimdiye kadar ne iphone ne de sony kullanmış birisi değilim ama düşündüğüm iki telefonunda çok iyi özellikte olması beni kararsız bırakıyor. Özelliklerini kıyasladığım zaman bana göre Sony Z5 Premium daha ön planda duruyor ama android telefonlardan ios'a geçmekte fena olmaz heralde ve iphone'nin yukarıda da söylediğim gibi masaya koyulduğu zaman çok farklı bir cazibesi var her ne kadar 5s kasası gibi olmasada.

İki telefonda çok kaliteli ama sizce İphone 6S mi yoksa Sony Z5 Premium mu?