Hayırlı Geceler,
İki yerden reseller almama rağmen istediğim tadı alamadım..Wordpress kullanıyorum.Resellerimde 5 adet site barındırıyorum ama sadece 1 adet sitemde dakika bazında sürekli cronjopp çalıştırıyorum.buda cpu sınırını sürekli aşıyor...Suspended yiyorum...
Aldığım resellerde bir siteyi adam akıllı çalıştıramadıktan sonra diğerlerini hiç çalıştıramam...Performans ve hizmet almak istiyorum..
Aşağıdaki soru ve sorunlarıma karşılık,
1-CPU SINIRI AŞILMAYACAK,
2-Wordpress sitelerimde hız sorunu yaşamayacağı,
3-Cpanel ücreti veya sunucu/reseller (tavsiyenize göre) aylık değil yıllık bir alım yapacağım.(Bu sorunlardan hoşlanmıyorum)
4)Yıllık güvenli ve istikrarlı saldırılardan uzak istediğim kadar kendime site açabileceğim,
5-Türkçe yönetim panelleri olan,
6-DESTEK KONUSUNDA SIKINTI ÇEKMEYECEĞİM YILLIK RESELLERİ MAKUL BİR FİYAT BİLGİSİ ile sizden bir paket teklifi almak istiyorum...
Lütfen işte link deyip link altmayın...Aşağıya lütfen paketlerinizi ve fiyat bilginizi yazınız...
PM Kutum sürekli dolmakta...Lütfen gerekli resel bilgisi ve fiyat bırakınız...
merhaba
Aşağıda size bir paket sunacağım. Ancak şunu hatırlatmak isterim ki hiç bir reseller paketinde dakikada bir cron çalışma izni verilmez.
15 Dk bir cron çalıştırmayı kabul ederseniz aşağıdaki paketimizi inceleyebilirsiniz.
Net % %70 CPU limiti ile hız ve kalitenin konforunu yaşarsınız
200 Adet Site Barındırma
100 GB Disk
1000 GB Trafik
Limitsiz Alt Özellikler
WHM Kontrol Paneli
%70 CPU Türkiye Lokasyon
74.99TL+KDV / Ay
749TL+KDV / Yıl
1000 GB Trafik
Limitsiz Alt Özellikler
WHM Kontrol Paneli