Hocam hem ofiste hem evde ttnet denen firmayı kullanıyorum , evdeki netimde 8 aydır kopmalar oluyor adamları hergün arıyorum ekip gelecek diyorlar , ertesi gün arıyorum sözde internet sorunu giderilmiş üstelik beni arayıp sorun giderildi mi diye bilgi almadan arıza kaydını kapatıyorlar , halbuki sorun devam ediyor ve denilene göre dünyanın en pahalı internetini kullanıyoruz ancak hizmet ortada , bedava internet kullansak bu kadar berbat ötesi bir hizmet ancak olur. Ukrayna'ya geri ülke derler ancak 100 gbit sınırsız fiber neti orada 13 14 tl gibi bir rakama kullandığımı ve hiçbir zaman sorun yaşamadığımı bilirim. 1 defa sorun yaşadım yarım saat sonra eleman evime geldi sorunu halletti ücret istemedi ben çıkardım ücret verdim. 65 tl ödüyorum hizmete bakın. Tüm internet firmaları ttnet altyapısını kullandığından mecburen tnet kullanıyorum çünkü başka alternatif yok. Superonline desek , ev müstakil olduğundan ve fiber net daha bölgemize gelmediğinden dolayı yine ttnet altyapısını kullanacağız ve aynı sorunlar olacak.