iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senin verdiğin siteler cdn kullanmak zorunda olduğu için www kullanmak zorundalar. dikkat ettiysen verdiğin örneklerin %98'i aynı domain üzerinde cdn kullanıyor. root domain kullandığın zaman CDN servisini aynı domain üzerinde kullanamazsın. çünkü root domain yukarıda da konuştuğumuz gibi DNS CNAME kullanamaz. Kısacası onların aynı domain üzerinde CDN kullanabilmeleri için olmazsa olmaz yapılması gereken www kullanmaktır. Ben www kullanan yanlış yapıyor gibi bir ifade kullanmadım. Sadece SEO açısından soru sorulmuş ben SEO açısından cevap verdim. Üslup konusuna gelince gayet düzgün cevaplar verdiğimi düşünüyorum, arkadaş benim açığımı Google üzerinden basit bir arama yaparak bulmaya çalışırsa ona da aynı şekilde cevap iletirim.

Ha ek olarak, verdiğin sitelere www olmayan hala geçmek için 301 yönlendirmesi yapmak zorundalar bu da domain değişmesi anlamına gelir. Sen trilyonluk marka olsan www kaldırmak için 301 URL yönlendirmesi yapar mısın? Öyle bir riski göze alır mısın? www kullanmayan sitelere bak hep cdn adresi şu şekildedir; siteadicdn.com ya da başka bir domain üzerindendir.

Mantıklı cevaplar vermiyorsunuz o yüzden ben de size kızıyorum. Benim haksız olduğumu kanıtlayın ben de tamamdır doğru sizinkiymiş derim. Elle tutulur bilgiler ile gelin. Tıpkı benim size verdiğim elle tutulur bilgiler gibi. O onu kullanmış bu bunu kullanmış onlar haksız sen haklısın demek kanıt değildir.
tamam hocam, haklısınız.
.