Merhaba,bir onceki mesajimin cok acik olmadigini fark ettim.silip tekrar aciklama geregi duydum.
Nic.trnin sayfalari siz satin alduktan sonraki 6 ay icinde degisirse, ucretsiz olarak guncelleme yapacagiz.bunun disinda yine ilk 6 ay destek ucretsiz. 6 ayfan sonra sayfa degisirse, veya whmcsnin ust versiyonlariyla uyum sorunu olursa cuzzi bir miktar karsiliginda upgrade edebileceksiniz. Hem yenileme, hem dns degisikligi isinden kurtulacaginiz icin, aslinda kendini kisa surede amorti edecek bir sistem.

Mr.Darkness adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamam 6 ay yazıyorda bahsi geçen ibare ile o 6 ay çelişiyor.

6 ay içerisinde nic.tr değişiklik yapmadan lisans patlar sunucu çöker yada whmcs bir şey değiştirir çalışmaz ona destek verilir o 6 ay içerisinde ama bu farklı bir durum,

Yanlış anlaşılmasın satış baltalamak değil amacım sadece konuyu netleştirmek çünkü nic.tr yıllardır web sitesini ve çalışma mantığını değiştirmedi fakat uzun bir süredir değişmeyen mantık her an değişebilir.

Modül'ün en iyi yanı da zaten ödeme ile uzatabilmesi bu çok başarılı almayı düşünüyorum fakat bahsettiğim kısım kafamı karıştırıyor.