Mahallesinde oturan çocuklar, kiminle konusup görüştüğünü, kiminle ne yaptığını vs. nerden bilecek? Şimdi şöyle düşün, atıyorum ki benim üst komsum hayat kadını ve bunu ben bilmiyorum diyelim. Bunun yaptığı işi sadece kendisi ve müşterisi bilir, gidip alnına yazdırcak hali yok ben böyleyim diye. Site içerisinde gayette ağırbaşlı ve hanım hanımcık bir kadın olabilir insanlara karşı. İçini nerden bileceksin? O çocuk gelip böyle böyle anlattıysa doğrudur bence, ki sen ayrılmışsın 2-3 ay geçmiş. Bu 2-3 ay içerisinde seven insan 200-300 kere arar ya da yolda bi yerde bulur seni sorgulardı. Benim söyleyeceklerim bu kadar.
boşver 2-3 ay geçmis çoktan birini bulmustur.Kısaca vardır bir şeyi bu kızın .
Yalnız ben not olarak eklemeyi unutmuşum.
Kız bana ulaştı kaç kere. Whatsappdan yazdı, görüşelim diye. Sizin o taraflara geleyim, oturalım konuşalım dedi. Ben cevap bile vermedim. İşte numarasını da silince ulaşamıyorum kendisine ama ulaşmak çok zor değil. Yalnız şuan hayatında birisi olmadığını gayet iyi biliyorum. Ama benden sonra 1 kişiyle takıldığını da duymuştum. O 2-3 ay içerisinde kendisi bana çok kez ulaştı yazdı, ben cevap vermedim sinirden, kinimden öfkemden benim umrumda değildi taki bu güne kadar.. Bugün çocukların söylediğine göre aklım karıştı. Şimdi düşününce bana bu bilgileri veren onun sözüne inanarak direk ayrıldığım çocuğu da araştırıyorum. Arkadaşlarımız var ortak. Ortak arkadaşlara çocuğu araştırıyorum herkes resmen kefil. Ama kafam karıştı gerçekten. Ben yine de gidip yüz yüze oturup konuşmak istiyorum. Ama ya yalan söylerse, yemin dahi ettirsem yalan söyleyerek benimle birlikte olmak isterse? Eski günler gibi devam edersek, bilmiyorum bu seferde yalana dayalı bir şey olacak kandırmış olacak diye düşünüyorum. Yada hiç böyle bir şey yoksa, ben sebepsiz yere çocuğun söylediği şeyler yalansa yine başıma iş alıcam.
Çıkmazdayım resmen..