iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi arkadaşım ben bilgimin olmadığı konularda yorum yapmam. Dediğin gibi DNS CNAME barındırmaz, çünkü root domaindir. DNS CNAME record ne için kullanılır onu bilmek gerekli ilk önce. DNS CNAME record kullanımının aklıma gelen tek faydalı yanı kolay şekilde IP adresi değiştirilmesi. Başka hiçbir faydası bulunmuyor. Hatta zararını say dersen sayabilirim, en basitinden DNS Server isteğini 2 kere gerçekleştirmiş oluyorsun.

WWW. kullanarak gelecekte ne gibi problemlere hazırlıklı olunur açıklar mısın öğrenmek isterim?

Ben bilgi sahibiyim, araştırmadan, uygulamadan, istatistikleri tutmadan gelip burada yorum yazmam. Ben kendime göre uydurmuyorum. Gelip bana Google'da arama yapıp ilk gördüğün yeri okuyup o okuduğunu türkçeye çevirip söylediklerimin yanlış olduğundan bir daha bahsetmezsen sevinirim. (http://i.imgur.com/wXmk3HD.png)

Önce sen detaylı araştır, bilgilerini geliştir ondan sonra bana dersin ki dostum burada yanlış yapıyorsun.

Alıntı
Gelip bana Google'da arama yapıp ilk gördüğün yeri okuyup o okuduğunu türkçeye çevirip söylediklerimin yanlış olduğundan bir daha bahsetmezsen sevinirim.

Önce yazı yazarken üslup öğrenmek lazım. Senden 6 yaş büyük biriyle konuşurken ve daha öncesinde herhangi bir muhabbetin yokken 'şimdi arkadaşım' diye başlayamazsın. Burası kıraathane değil.

Diğer yazdığınıza gelince de; kişi kendinden bilir işi diyebilirim size sadece. Sizin için mühim olan yeni birşey öğrenmek değil de egonuzu tatmin edebilmek ki, internette ilk bulduğunuz siteye dalıp bir de ekran görüntüsü alacak vakit olmuş. Demek ki bundan sonra yazdıklarınızı okumak yerine, ilk kelimesini Google'da aratmam yeterli olacak. Neyse o vesileyle birkaç makale okumuş oldunuz en azından.
Paylaştığınız için teşekkürler. Kolay gelsin.