Kirkbir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beni suçlu gibi gösteriyorsunuz screen atıyorsunuz.

Birincisi siz domain bulmuşsunuz 17.25'de konunuza yazmışsınız domain bulundu teşekkürler diye.

Bana attığınız o eve geçince alacağım dediğiniz mesaj saat 18 den sonra dikkat edin bu ayrıntıya..

Yani benden domaini o domaini bulduğunuz halde yani kendiniz başka domain aldığınız halde benimkinide alacaktınız.

Ayrıca eve geçince dediniz bende eve geçince profilinize baktım ve siz konulara baktınız benim mesajıma cevap bile vermediniz.

Neden dürüst olmuyorsun güzel kardeşim zorlana benden mal Al demiyorum!

Bu kadarmı zor dürüst olup evet mesajı gördüm başka konulara baktım sizin domainide almaktan vazgeçtim demek cokmu zor kardeşim?

Bu bana attığınız mesaj saati bakın saatine.

konuya mesaj yazdığınız saat ise 17.25
Ben neyi inkar ettim anlamadım?
evet mesajınızı gördüm. Ama musait değildim. Hem tam kararda vermemiştim. Sizde domaini almaktan vazgeçmemiştim, sadece karar veremedim. Jenerik mi alayım, keyword mu alayım diye.
Siz acele ettirip suçlu aramaya düştünüz. Aradan 1 hafta geçmemiti ya, 1 gün geçmişti, insaf ya.
Beni neyle itham ettiğinizi bile anlamıyorum şuan. Sizden almak zorunda mıyım? Neyi uzatıyorsunuz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:22:45 -->-> Daha önceki mesaj 16:21:02 --

Bakın hiçbir mesajımda tamam alıyorum, kesin alacam veya anlaştık yok. Hepsinde tarihi ileri atma çabası var. Çünkü musait dğeildim evde bile değildim hem kararda verememiştim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:25:37 -->-> Daha önceki mesaj 16:22:45 --

Ya tam karar verememiştim, 10 a yakın pm geldi. Artık yazmasınlar diye konu kapansın buldum diye mesaj yazdım. sizin amacınız ne? Benim hatam ne anlamadım inanın.