Bana bak düzgün konuş benle bu saatten sonra istersen bin lira ver sana domain satacak değilim nedediğinin ne yazdığının daha kendinin farkında değilsin..
En son yazdığın cümleye bak pazartesi eve geçicem alıcam büyük ihtimal yazan sensin ben değil..
Ayrıca eve geçtikten sonra yazıcam dedin konuları okudun özel mesajımı okuduğun halde yazmadın bile kendini haklı çıkarmaya çalışma.
Konuyu uzatırsan ben seni şikayet edicem.
Aklın sıra suçlu benmiş havasındasın.
Büyük ihitmal alacma dedim. Eve yarın geçince görüşürüz dedim.
Ve aradan benim söylediğim tarihin üzerinden 1 gün geçmesine rağmen siz konuma mesajları okuyor cevap vermiyorsunuz yazdınız.
Musait değildim beyfendi. Size tam dönüş yapacam ban yediğini gördüm. Bunların hepsi 2 gün içinde oldu.
Büyük ihitmal alacam demek; kesin alacam demek değildir. Tamam anlaştık alıyorum demekte değildir.
Eve yarın geçince görüşürüz demek; eve geçince domaini alıp almayacağıma karar verecem demektir. Eve geçtiğimde karar verip dönecektim, arada 1 gün geçti hemen celallendiniz. Nedir bu hız nedir bu acele.
Gerçi ben sıkıntınızı biliyorum. Benim alacağımı düşünerek uzattınız domaini. Ama ben uzatın alacam demedim. Suçlu aramayın.
Yani ortada söz yok, anlaşma yok, suçlu arıyorsunuz.