Konuda siyaset yaptığım düşünülerek banlanmıştım o yüzden anca yeni banım açıldı cevap yazıyorum.
Birincisi ben yukarıdaki yazımda kişi istedide ihsye transfer yaptım diye bir cümle dedim mi?
İkincisi sizin aradığınız domaine en uygun domain buyken ve üstelik bana döneceğinizi söylemenize rağmen hatta 50 lira fiyata bile uygun dediğim halde konuları okumak yerine özel mesaj attığımı bile bile yazmadınız..
Sonra çıkmış Tüm yazışmaları screen almışsınız aynı yazışmalar bendede var bu yazışmalarda sizi haklı çıkartabilecek tek bir konu varmı?
En son 50 dediniz onada tamam dedim buna rağmen Tek bir mesaj atmadınız.Ben 50 lirayla zengin olmam kardeşim kimsenin domaininide almak zorunda değilsin lakin burada insanların zamanını harcama.
Hem pazartesi dön büyük ihtimal alıcam yazıyorsun yazıyorum konuları okuyorsun mesajıma cevap bile vermiyorsun. sonrada aklın sıra kendi kendini haklı çıkaracağını düşünüyorsun.
ortada haklı veya haksız çıkılacak bir durum yok. Ben ssleri bilerek yapıştırdım ki konunun nasıl ilerlediğini herkes okuyabilsin.
Ben domaini buldum, sizdende almak zorunda değilim. Size vermiş olduğum herhangibir söz ve anlaşmamızda yok. Uzatırsanız şikayet edecem. Zamanınız çok değerliyse birdaha yazmazsınız olur biter. Sanki kesin bir konu varmışçasına da uzatıyorsunuz. Yani bir mesaj yazmaktan acizseniz ve mesaj yazmak zamanınızı alıyorsa buraya da yazmanız anlamsız zaten. Sanki 50TL ye almak zorundaymışım, sanki anlaşmışızda parayı yollamamışım gibi konuşmanız, konuda haklı haksız aramanız çok saçma.
Domainin bana uygun olup olmadığına ben karar veririm, siz değil.!Siz ne saygısız satıcısınız, eve geçince dönecem dediğim halde konuyu uzatıyorsunuz. Sizden almayarak ne kadar iyi bir karar verdiğimi teyitlediniz.
Konu kilitlenebilir, domaini buldum.