Kardeş ağustos ayında düğün yaptık bizde. En çok şu söyleneni göz önüne alman faydalı olacaktır.

Mr.Darkness adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben evleneli henüz 1 ay olmadı. Yarın 1 ay olacak. Masrafa aileleri karıştırırsanız eğer, sürekli arada tadsızlık çıkacaktır. Eşin olacak olan bayan ile görüşüp ikiniz yapabiliyorsanız kredi ile vs ile her şeyi ikiniz yapın yada kendi tek gücün yetiyprsa.
Bizde kız tarafı, erkek tarafı kendi üzerine düşeni yaptı. Bize düşen 55 civarında oldu.
Mobilyacı, halıcı, perdeci, beyaz eşya ve takıları gezdikten sonra masraflar az çok belli olur. Oradan çıkan tutara aşağı yukarı bi 20 daha ekle. Düğün yemeği, kuaför, fotoğrafçı, ufak tefek ev eşyaları, ilk ev alış verişi(sebze, meyve vb.), bunlar dışında bilmiyorum adetleriniz nasıldır ama kapılar açılmayacak, ayakkabın kaybolacak, sandık üstüne oturulacak, odanın kapısı kilitlenecek... Olacakta olacak.
Düğün zamanı eğlenceli, bitince sıkıntılı

Yinede aynı arkadaşın 2. söylediğinide dikkate al.

Mr.Darkness adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah evlenene yardım ediyor. Sen masrafı şumu olur bumu olur işin içinden çıkaiblimiyim(z) falan filan düşünürsen o işte çok sıkıntı yaşarsın besmelenii çek ve yola çık Allah yuva kurana yardım eder.
Şimdiden hayırlı olsun. Mutluluklar.