Naked domain adresleri DNS CNAME record barındırmaz. NS barındırır. Sadece kullanıcı odaklı düşünemezsiniz ciddi bir iş yapıyorsanız.
Servis sağlayıcı DNS kayıtlarını güncellemesi gerektiğinde trafiği sorunlu server'dan sağlıklı olana aktarırken DNS CNAME kaydına ihtiyaç duyar.
Bir diğer teknik gereksinim de cookies içindir. Bandwith kullanımına dek etki eder bu durum.
Ayrıca WWW. domain gelecekte karşılaşılabilecek problemler adına hazırlıklı olmayı sağlar.
WWW olmasının tek iyi yönü var o da ziyaretçi açısından demek konu hakkında bilgi sahibi olmamaktır sadece. Verdiğiniz bilgilerde hatalar var. Daha iyi araştırırsanız insanları da yanlış yönlendirmemiş olursunuz. Bazı konularda bana göre, bence diye birşey olmaz. Siz kendinize göre uyduramazsınız. Olan neyse ona uyum sağlarsınız.
İyi forumlar.
Şimdi arkadaşım ben bilgimin olmadığı konularda yorum yapmam. Dediğin gibi DNS CNAME barındırmaz, çünkü root domaindir. DNS CNAME record ne için kullanılır onu bilmek gerekli ilk önce. DNS CNAME record kullanımının aklıma gelen tek faydalı yanı kolay şekilde IP adresi değiştirilmesi. Başka hiçbir faydası bulunmuyor. Hatta zararını say dersen sayabilirim, en basitinden DNS Server isteğini 2 kere gerçekleştirmiş oluyorsun.
WWW. kullanarak gelecekte ne gibi problemlere hazırlıklı olunur açıklar mısın öğrenmek isterim?
Ben bilgi sahibiyim, araştırmadan, uygulamadan, istatistikleri tutmadan gelip burada yorum yazmam. Ben kendime göre uydurmuyorum. Gelip bana Google'da arama yapıp ilk gördüğün yeri okuyup o okuduğunu türkçeye çevirip söylediklerimin yanlış olduğundan bir daha bahsetmezsen sevinirim. (
http://i.imgur.com/wXmk3HD.png)
Önce sen detaylı araştır, bilgilerini geliştir ondan sonra bana dersin ki dostum burada yanlış yapıyorsun.