Ben evleneli henüz 1 ay olmadı. Yarın 1 ay olacak. Masrafa aileleri karıştırırsanız eğer, sürekli arada tadsızlık çıkacaktır. Eşin olacak olan bayan ile görüşüp ikiniz yapabiliyorsanız kredi ile vs ile her şeyi ikiniz yapın yada kendi tek gücün yetiyprsa.

Masraf kısmıma gelirsek eğer en caf cadlı kısım bu hesaplıyorsun 40.000 tl diyorsun ama bir bakmışsın 60.000 tl harcıyorsun. Oturma grubu var 3bin tl başka bir oturma grubu var 10 bin tl yani lüksmü orta seviyemi önce ne yapacağını belirle sonra hesaba kitaba otur. Orta düzey birşey yapacaksan eğer Beyaz eşya hem kaliteli hem diğerlerinden uygun olsun istiyoesan Vestel al, en son çıkan modeller Ankastre set dahil ben 6 küsüre falan almıştım. Ortalama yemek odası koltuk takımı yatak odası vs. 15bin falan tutuyor. Tabi bunların içinde tv yok tvyi vestel alma Samsung ta da LG bak derim sana, Halılar ortalama adet ve metresine göre 1500-2000 tl arası tutabilir. Perdeler bunu iyi araştır perdede tutturduğuna gömüyorlar çünkü İstanbuldaysan eminönünde iyi bir perdeci var ve esnaf (mobilden yazıyorum şehrini göremedim) Mutfak malzemeleri ise o iş karışık onda hesap hiç tutmuyor bilmiş ol

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:38:05 -->-> Daha önceki mesaj 10:36:22 --

Eklemeyi unuttum gelinlik damatlık kuaför salon vs. Bunların kendi paraları yanı sora verdiğin paraların %30u civarı falanda bahşiş bırakıyorsun Damat bey Gelin hanım diyip yaslıyorlar bol bol cebinde 10 tl 5 tl olması lazım