Size and olsun ki bu tip çokca mal isteyen kızlara kapıyı gösterin size abartmıyorum evde kalan günde 10 tane kız arıyor.Çevremde o kadar kız pişmanki şimdi isteyende yok ortada afedersin malak gibi kaldılar.Avrupada kadınlara emin olun bu kadar değer verilmiyor.Arkadaşın başına gelen olayı anlatayım;arkadaşım evlenmek için gidiyor işte şartlar vsler konuşuluyor.Hiç pazarlık yapmayı sevmez parasıda var.Kızın babası emir kipli konuşuyor.Şu olacak bu olacak.Eline kağıt kalemi alıyor herkesin içinde en az 15 sene her sabah kahvaltısı istiyor.Akşam geldiğinde bir gün bile güler yüz göremez ise "kızı" iade edeceğini söylüyor.Arkadaş yılların esnafıdır.Oda şartları sunuyor.Adını bilemediğim italyan modacıdan yatak odası takımı olmazsa evlenmeyeceğini söylüyor.120 bin tl felan adam sinirleniyor.Ben nasıl alayım kız veriyorum sana diyor.Kız ağlıyor felan klasik.Adam pazarlıktan kalkıyor kurtlar vadisinden arak "al gülüm,ver gülüm;almazsam nah veririm gülüm" lafını koyup geçiyor.Ama bunlar hep zenginlikten geliyor.Kız babası çok önemli illa ki al git demesini beklemezsiniz.Ama alacak olan zengin diye uç şeyler istemeye gerek yok istersen bedel biçerler yavruna apışıp kalırsın.Evlilik
KURUMU denen şey zaten bir nevi işletme gibi zaten.Taraflar karşılıklı çıkar noktasında denge politikasını gözetiyor.Siz siz olun pazarlığını yapın.Ben birine 50 bin tl versem 6 ay ayda çıkartırım.Geriye kalan günler kar bile yaparım